Reserveer hier online uw dakkoffer

Al meer dan 15 jaar Verhuur en Verkoop van dakkoffers, dakdragers,
fietsendragers en sneeuwkettingen, meer dan 70 locaties in NL.

Altijd Goede Service en Laagste Prijs!

Over DakkofferOnline

DakkofferOnline is een van de grootste verhuurbedrijven van Nederland! U kunt bij ons terecht voor dakkoffers, dakdragers, fietsendragers en sneeuwkettingen.

DakkofferOnline is al 15 jaar een gevestigde naam in de dakkofferbranche, met het hoofdkantoor en de showroom in Barendrecht. Op locaties door heel Nederland staat bekwaam personeel klaar, voor vakkundige montage van gehuurde of gekochte materialen.

Vanuit het hoofdkantoor in Barendrecht stuurt DakkofferOnline een netwerk van meer dan 71 locaties aan. In de vakantieperiodes kunnen we vanuit de verhuur 2100 dakkoffers de weg op sturen, die heel Europa door reizen. Op onze locaties kunt u ook uw webshop-bestellingen ophalen, zodat deze vakkundig gemonteerd worden. We kunnen uw bestelling uiteraard ook thuis laten bezorgen.

Op meer dan 71 montagelocaties worden uw producten door vakkundig personeel op de auto geplaatst. Zo heeft u de zekerheid om veilig op weg te gaan.

Voor 99% van de auto’s hebben wij dakdragers en dakkoffers beschikbaar. Of u nu een doorgewinterde vakantieganger bent en precies weet welke dakkoffer u wilt hebben, of dat u voor het eerst wat extra bagageruimte kunt gebruiken, ons deskundig personeel kan u telefonisch helpen de juiste beslissing te nemen. U bent uiteraard ook welkom in onze showroom, waar u het uitgebreide assortiment kunt bekijken.

Als u met uw eigen fiets naar Texel of de Ardennen wilt gaan, huurt u bij ons een fietsendrager. In de winterperiode komt u langs voor sneeuwkettingen, zodat ook met slechte weersomstandigheden geen berg u te hoog is. Uiteindelijk gaat het erom dat u zorgeloos op vakantie kunt, met de zekerheid dat u met alle bagage veilig op uw bestemming aankomt.

Mocht u liever een dakkoffer of dakdragers aanschaffen, dan kunt u ook bij ons terecht. Plaats uw bestelling rechtstreeks op onze webshop: DakkofferSpecialist.nl.

DakkofferOnline is van een lokale verhuurder uitgegroeid tot een landelijke organisatie, maar het persoonlijk helpen van onze klanten blijft voorop staan. Vakanties zijn er om te genieten en tot rust te komen, wij zorgen dat u zonder stress alle bagage meeneemt naar uw bestemming.

Webdevelopment by Oil4.